Sale!

Прочистувач на храна,вода и воздух + 1 година гаранција од “Better Life”

ден8,900.00 ден6,000.00

ДОБИВАТЕ

Озонер – прочистувач на храна и воздух

  • Тип на производ: Oзонер HYS-1668
  • Моќност: 18W
  • Емисија: 500mg/h
  • Рок на траење: неограничен
  • Димензии: 173*70*240 (mm)
  • Тежина: 0.7Kg
  • Гаранција: 12 месеци

ОПИС

BETTER LIFE озонерот моментално е достапен за повеќенаменска употреба во домаќинството. Повеќекратната примена, практичност, едноставна употреба и благотворност при толку неопходната заштеда на време во секојдневното миење и конзумирање на овошје, зеленчук, месо и риби, земени се во предвид при истражувањето, развојот и производството на BETTER LIFE озонерот. Сертификатите покажуваат дека озонерот е направен за оние кои се здравствено освестени, како би ја користеле напредната технологија која се користи во напредните индустрии за храна, вода и пијалоци ширум светот со цел подобрување на квалитетот и здравствената безбедност на храната, водата и пијалоците. Сега сето тоа го имате во вашиот дом.

Храната која денес ја јадеме може да изгледа преубаво и да е превкусна, но факт е дека може во себе да содржи многу смртоносни состојки кои му штетат на организмот. Конзумирањето на такви состојки може да доведе до сериозни ризични заболувања. Воедно знаеме дека храната од супермаркетите, пазарите и други продажни места за храна, може да содржи поголеми количини пестициди, но поголем дел од нас не се во потполност свесни колку тие се опасни за нашето здравје.

BETTER LIFE озонерот го користи воздухот од околината која содржи преку 20 % кислород. Притоа се води сметка просторијата во која се наоѓа озонерот да е добро проветрена. Воздухот од околината се всмукува со пумпа и се спроведува до внатрешноста на апаратот. Електричното празнење во внатрешноста на апаратот кислородот О2 го претвора во озон О3. Зависно од избраната опција за користење озонот патува низ силиконската цевка отпорна на озон со дифузер на крајот. Ако го ставите дифузерот во сад со вода ќе забележите дека гасот на озон излегува во форма на меурчиња. Истовремено ќе почувствувате миризба која посочува на присуство на озон. Доколку цевката не ја потопите во вода, озонот ќе излегува во околниот воздух притоа дезинфицирајќи го и прочистувајќи го просторот.

За подетални информации за производот и за упатството за употреба кликнете ТУКА.